liebhaversommerhus i naturskønne omgivelser i nordsjælland med spa/sauna og fuldkommen ro

DKK 28.000

Processing your request, Please wait....

Danmark - Sjælland

LAST MINUTE

liebhaversommerhus i naturskønne omgivelser i nordsjælland med spa/sauna og fuldkommen ro

26000

En luksuriøs perle omgivet af natur i trygge omgivelser. Placeringen er naturskøn med kun 5 minutters slentreafstand til smukke søer og tæt på Gurre Sø og Esrum sø med små havne og cafeer og med kun seks kilometer til Hornbæk, kan du/I hurtigt besøge en af Danmarks bedste badestrande ligesom der kun er 35 minutters kørsel til København. Her høres kun naturens egne lyde. kan også købes
Liebhaveri med ren luksus og wellness et helt fredfyldt sted omkranset af eventyrlig natur med søer og skove lige uden for. Huset er totalrenoveret og helårsisoleret og tegnet med store glasfacader med direkte udsigt til skoven og havens gamle piletræ, der danner et rum i haven. Følelsen af at bo i skoven.
Huset (93 m2 plus anneks, sauna, skur mv.) blev i 2021 fuldstændigt ombygget med mange charmerende detaljer hele vejen igennem – der emmer af ro og tid til afslapning. Et perfekt hus hvor al energien kan bruges på at trække sig tilbage fra den stressede hverdag men også masser af plads til familie og venner ude og inde (3 soveværelser). På den absolut bedste beliggenhed kan du/ I bo i et charmerende nyt og vedligeholdelsesfrit hus med mange detaljer, hvor jeg har lagt vægt på at bygge huset op om grunden, så du/I i alle husets rum har følelsen af at haven og skoven er inviteret ind i huset, som er med til at bidrage til den indre ro. Der er et lige så skønt udemiljø, som emmer af sanseoplevelser med vildmarksbad med varme/rensepumpe, spabad, stort udekøkken og den smukke, store terrasse, der smyger sig om huset med mange gode pladser. Her er plads til at spise udendørs, hvile på solvogne og hvor du/I bare kan sidde og nyde roen og den unikke natur. Der er bålplads, anneks, sauna med højttalere og lyseffekter for en ren sanseoplevelse. Dertil et udebad, hvor I kan få en iskold afkøling efter saunaopholdet.
Smukke 3-lags vinduer, app- og google styret strømføring. 1 tryk på en knap og et biograflærred sænkes ned. Veldisponeret planløsning uden spildplads. Det absolutte hjerterum, er det store åbne opholdsrum, køkken og stue i en forening, hvor I finder skønne detaljer som fritlagte bjælker og loft til kip samt lys fra alle sider, der skaber en let og indbydende stemning.Stort køkken-alrum med plads til mange gæster og mulighed for at åbne en masse dørpartier op, så man får fornemmelsen af naturen. Soveværelse med dørparti man kan åbne helt op og byde det store piletræ indenfor, endnu et soveværelse med godt lysindfald, dejligt stort badeværelse med badekar på løvefødder og med direkte dør ud til den store terrasse. Udenfor er der etableret mange kroge hvor man kan tilpasse sig alt efter humør og har mulighed for at nyde solen hele dagen i haven.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Gransangervej 34
By Tikøb
Postnummer 3080
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 100
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 6
Rengøring Foretages af lejer
Husdyr tilladt Kan aftales
Swimmingpool
Havudsigt
Afstand golfbane Maks.1000m
Afstand strand Maks. 5000m
Område Sjælland
Land Danmark
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Vildmarksbad, Air Condition, Varmepumpe, Bordtennis, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

LEJES FOR MINIMUM EN UGE

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer