Byhus i vinlandsby i sydfrankrig

DKK 4.000

Processing your request, Please wait....

Moderniseret gammelt byhus i lille vin landsby

20 km vest for Perpignan med Pyrenæerne som baggrund. Området oser af utallige badesteder, aktiviteter som Rafting, glider rafting for ikke at tale om de varme bade i bjergene med konstant 37 grader varmt vand hele året.

Huset ligger i centrum af en gammel vinlandsby, der rummer omkring 400 indbyggere.

Huset har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i fuldt moderne udgave af et gammelt fransk hus med blandt andet nyt Ikea køkken og nyt badeværelse.

Stueetagen (ca.80 kvm.) indeholder Hall, alrum/køkken, fjernsynsstue, toilet med bad, vaskerum hvor der bla. er 2 cykler til rådighed, men man må selv sørge for at cyklerne er i forsvarlig stand hvis man bruger dem. Gårdhave (ca. 20 kvm.) hvor der er en markise (Elektrisk) på 5 x 3,5 meter, kan ikke undværes) havemøbler til 6 personer. Som noget nyt har vi sat en bruser op som fungere på den måde at der altid er varmt vand i den der opvarmes af solen.

1 sal indeholder 3 soveværelser med dobbelt senge, stor stue og nyt badeværelse. Der er en lænestol slås op som rigtig seng i stuen på 1 sal.

2 sal Tagteresse omkring 40 kvm. hvoraf det halve er overdækket grundet den stærke sol. Om natten bruges teressen tit til at sove på, der er 2 dobbelt oppustelige senge til rådighed, står i rummet ved udgangen til tagteressen.

Om efteråret (august – september) kan man opleve vinbønderne stå med deres maskiner ude på vejene når der høstes og køres vindruer ind fra markerne.

Faciliteter

Opvaskemaskine – Ovn – Micro ovn – Kaffemaskine – Brødrister – Diverse køkkenmaskiner.

Vaskemaskine – Udendørs bruser – Picnik bord og stole – 2 cykler er til fri afbenyttelse

Man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker m.m.

Badesteder

Der er godt nok 60 km fine badestrande ude langs Middelhavet, men det er alle de badesteder inde i landet der er de mest interessante.
Vi har samlet nogle af de badesteder inde i landet som kan være intersante. I huset er der en mappe med køre beskrivelser med GPS kordinater, så der er ingen problemer med at finde badestederne, det nærmeste badested ligger blot 3 km. fra huset.

Montner området i Frankrig

I Frankrigs sydligste hjørne ved Midelhavet, hvor der er 60 km. af den fineste sandstrand, ligger departementet Pyrénées Orientales, med vindistriktet “Roussillon”.

Huset ligger i en lille vin-landsby nær torvet. 30 km. fra Midelhavet og 50 km. fra grænsen til Spanien. I gamle dage lå byen i Catalanien, den gamle grænsesten står stadig på en af markerne imod La tour de france. Den nærmeste store by er Perpingnon.

Kom til Montner på mange måder:

Fra Billund til Gerona “Spanien” med Ryanair.  Lej en bil, derfra til Montner ca. 125 km.
Fra København med Norvigian til Montpelier i Frankrig derfra til Montner 175 km. Flyv til Toulouse derfra til Montner 230 km.
Ryan air har også forskellige afgange fra københavn/Billund med mellemlanding, typisk Brussel eller London, så kan du flyve helt til Perpignan som ligger ca. 20 km. fra Montner.  Eller Norwegen til Barcelona i Spanien, derfra til Montner 250 km. Fra København med Ryan air  over Brussel,  til Perpingnan, derfra til Montner 20 km.
Biltog fra Hamborg til Lörech ved Basel. https://bahntouristikexpress.de/autoreisezug-de.html. Derfra til Montner ca 889 km.

Lad GPS´en bestemme, og du kører lige til døren. Der er ca. 1806 km. fra den danske grænse.

Udlejertype Privat udlejer
Gade 7 Rue de la Place
Postnummer 66720
By Montner
Område
Prisperiode pr. uge
Rengøring
Havudsigt Nej
Swimmingpool Nej
Husdyr tilladt Kan aftales
Boligens størrelse i m2 190
Badeværelser 2
Antal senge 7
Værelser 6
Afstand golfbane
Afstand strand Maks. 5000m
Afstand restaurant Maks. 100m
Afstand lufthavn Maks. 200 km
Område
Land Frankrig
Beliggenhed
By, Bjerge
Aktiviteter i området
Mountainbike, Petanque
Faciliteter
Internet, Air Condition, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Pris Juni / September: 4.000 kr. Uge 22 til og med uge 26 Uge 36 til og med uge 39 Pris juli / August: 4.900 kr. Uge 27 til og med uge 35 Priserne er incl. Internet, el,vand og gas forbrug. Der er obligatorisk fransk slutrengøring. Der betales et depotium på kr. 1.500 ved bookningen. Umiddelbart herefter fremsendes lejekontrakt til lejer. Den resterende leje (100%) betales 6 uger før leje perioden. Kvitering herfor fremsendes umiddelbart herefter med diverse kører vejledning og øvrige praktiske oplysninger. Når opholdet i huset er forbi, betales depositum retur til lejer hurtigst mulig - minus eventuelt betaling for manglende eller ødelagte ting. Den franske slutrengøring er ikke helt fast men typisk imellen kr. 500-800,-.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer