Kontakt

Sommerhusferie i Danmark er populært

Når der skal holdes sommerferie i Danmark vil de fleste af os forbinde det med en hyggelig sommerhusferie. Udvalget af sommerhuse har aldrig været større end det er i dag, hvor mere end 40.000 danske sommerhuse udlejes. Der er noget for enhver smag, uanset om du ønsker et sommerhus tæt på strand, skov eller i nærheden af aktiviteter for børnene eller i en af de mange feriebyer hvor indbyggertallet mangedobles henover sommeren.

Privat Sommerhusudlejning.dk har du mulighed for at leje et sommerhus direkte hos ejeren selv. Op mod 500.000 overnatninger bookes hvert år privat direkte hos sommerhusejeren. Der er ingen tvivl om at danskerne ønsker et billigere alternativ til de store bureauer og samtidig mere personlig kontakt gennem privat sommerhusudlejning. Kilde: Tal hentet fra Danmarks Statistik

Om privat-sommerhusudlejning.dk

Privat Sommerhusudlejning er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat Sommerhusudlejning har Danmarks største netværk på Facebook indenfor privat sommerhusudlejning. Det har aldrig været mere populært at leje direkte af ejeren og en af de største grupper i dag har mere end 50.000 medlemmer. Listen herunder angiver nogle af de største og mest populære Facebook grupper med privat sommerhusudlejning hvis du selv ønsker at leje et sommerhus til din næste ferie.

Vores Facebook grupper med sommerhusudlejning:

Klik her for at finde dit næste sommerhus i Danmark eller feriebolig i udlandet eller opret en annonce her.

Kontakt os på mail admin@privat-sommerhusudlejning.dk hvis du ønsker at udleje dit eget private sommerhus så hjælper vi dig hurtigt i gang på privat-sommerhusudlejning.dk.

Bedste ferie hilsner fra Privat Sommerhusudlejning.dk