skilejlighed i Val Thorens

DKK 4.500

Processing your request, Please wait....

Dejlig ski-lejlighed i Val Thorens til 4-5 personer-fantastisk udsigt til bjergene og landskabet i Val Thorens. Frit udsyn og ingen naboer/ huse, der tager udsigten fra lejligheden.

Lejligheden er på 28 m2, og består af stue med åben plan køkken og en hems til 2 personer, en sofa til 1 person samt 1 køjeseng til 2 personer bag separat gardin, og et badeværelse. Lejligheden har centralvarme. Max. 5 personer. Min. ophold / leje er 6 – 7 nætter. Lejligheden er placeret på 4. sal.

Der er ca. 25 meter til løjpister.

Der er en sydvendt balkon, hvor du / I kan sidde og nyde den smukke udsigt over bjergene og landsbyen. Der er bord og stole.

Stue: TV og dvd og videoer,  fransk tv, en radio til at spille CD, en sofa, et spisebord til 5 personer, en reol til skistøvler og sko, en masse knagerækker samt en barnestol. Gode læselamper og stort dobbeltskab til tøj.

Køkken: Opvaskemaskine, køleskab, fryser, keramiske kogeplader,ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, Nespresso kaffemaskine, brødrister, bestik, tallerkener & køkkenredskaber. Køkkenet er fuldt udstyret til 5 personer,

Sengelinned og håndklæder: Du kan leje sengelinned i bygningen ved siden af ​​min lejlighed. Spørg udlejer for yderligere information.

Parkering: Du skal booke parkering, da landsbyen er et ikke-parkeringsområde / bilfri zone.

Internet: Du kan købe internetadgang.

Privat skiboks ved indgangen

Underholdning: TV, radio, DVD / VIDEO- afspiller, spillekort.

Udenfor: Balkon, sydvendt balkon med en dejlig udsigt til bjergene – ingen naboer / huse over for min lejlighed

Kåret som verdens bedste skisportsområde – højden er 2300 meter over havet – højeste højde er 3200 meter. Der er 600 km skipister i 3 Valles.

Pool / Spa: I svømmehallen i Sportscentret er der mulighed for svømning, sauna, hammam og opvarmet pool, spa, vandgym.mm.

NOTER / OPLYSNINGER: Du kan købe internetadgang, og du skal betale for parkering. Der er WIFI på alle restauranter, bar mm. Der er elevator. TV med DVD og VIDEO. Linned og håndklæder er ikke inkluderet. Rengøring koster 95 €, men du skal sørge for at lejligheden er klar til rengøring (det vil sige: tømt opvaskemaskine, køleskabet tomt, ingen affald –heller ikke på badeværelset.

Husregler: Check-in: 16:00. Check-out: 10: 00. Ingen fester / store arrangementer. Rygning forbudt. Børn tilladt. Maksimal belægning: 5 voksne. Ingen støj efter kl. 22.00 ellers får du en bøde fra vor nattevagt på 70 € hver gang du laver støj

Afbestillingsregler: Annullerede bookinger modtager ikke refusion.

Ejer: Annette Kier, taler: Engelsk, Fransk, Tysk, Svensk, Dansk.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Rue de Gebroulaz, Val Thorens, 73440, France
Postnummer 73440
By val thorens
Område
Prisperiode pr. uge
Rengøring
Havudsigt
Swimmingpool Nej
Husdyr tilladt Nej
Boligens størrelse i m2 30 m2
Badeværelser 1
Antal senge 5
Værelser
Afstand golfbane
Afstand strand
Afstand restaurant Maks. 100m
Afstand lufthavn Maks. 200 km
Område
Land Frankrig
Aktiviteter i området
Skiløb
Faciliteter
Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Pris afh. af uge Se venligst nedenfor. Slut rengøring er 95 € Turistskatten er 2,5 € pr. person per nat og vil blive taget fra depositum. Børn under 18 år betaler ikke turistskat. Refundable depositum er 500 € / 3800 kr

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer