Om Privat Sommerhusudlejning

Privat Sommerhusudlejning er en dansk online portal for privat udlejning af sommerhuse og ferielejligheder. Vi har Danmarks største netværk på Facebook med mere end 95.000 medlemmer. Vi er dedikeret til at udvikle den bedste danske platform til privat sommerhusudlejning, hvor lejerne får billigere og mere personlige oplevelser uden at betale høje gebyrer til udlejningsbureauerne.

Vi formidler kontakt mellem lejer og udlejer af sommerhuse og ferieboliger. Udlejer er typisk private personer der selv ejer deres sommerhuse / ferieboliger og ønsker at udleje til andre private. Ved at leje et sommerhus direkte ved udlejer sparer du typisk 30-40 %. Det er nemt og enkelt at finde et billigt sommerhus eller feriebolig hos os ved at bruge vores simple uge søgning. Vi koncentrere os fortrinsvis om Europa men har også enkelte lande udenfor Europa.

Mange af de sommerhuse og ferieboliger du finder på privat-sommerhusudlejning.dk er annonceret af private udlejere. Privat Sommerhusudlejning.dk får ingen provisioner af lejeindtægterne når der lejes private sommerhuse. Hvad angår privat udlejning af sommerhuse, så er vi udelukkende platform, der formidler kontakt mellem lejer og udlejer og er således ikke ansvarlig for de lejeaftaler, herunder vilkår eller betalinger der indgås mellem lejer og udlejer – ligesom vi ikke er ansvarlig for de annoncer, som udlejer har annonceret på privat-sommerhusudlejning.dk.

Hvem står bag ferieboligsiden

Privat Sommerhusudlejning er en del af det danske webbureau Design’r’us med fokus på weddesign, programmering, SEO og online markedsføring. Siden 2006 har Design’r’us med kontorer i både Jylland og på Fyn leveret digitale løsninger til kunder i hele Danmark. Et andet medlem af familien er Limecity der har eksisteret som hostingfirma i 10 år, og har stor erfaring med at beskytte kunder mod hackerangreb, og leverer en høj optimal hastighed på websites.

 

Kontakt os

Privat Sommerhusudlejning ApS
Trigevej 9
8382 Hinnerup

Admin@privat-sommerhusudlejning.dk
CVR nr. 36909676