Pool Villa Costa Blanca ved Alicante med 3 værelser og 3 badværelser

DKK 2.900

Processing your request, Please wait....

Pool Villa på 250 m2 på Costa Blanca

Savner du et afbræk fra den trivielle hverdag og kedelige grå danske sommer, så skulle du prøve at tage en tur til sydspanien, hvor nærheden fra de lokale vil varme din sjæl og hvor solen varmer din krop. Her er der plads til afslapning og fordybelse, men også med rig mulighed for opleve det sydspanske landskab og seværdigheder, samt kulinariske oplevelser.

Der er mange restauranter i gå afstand fra huset, samt flere supermarkeder feks. Lidl også i gå afstand. Fra terrassen er der en pæn udsigt over de 2 saltsøer med Torrevieja i baggrunden.

Der er en høj hæk rundt om huset, så du kan sidde ugeneret på terrassen. Lågen ud mod gaden kan låses, så hvis der er små børn med, kan de voksne slappe af og ikke være bange for, at de løber ud på gaden.

Kæmpe vandland 10 km. fra lejligheden, og et i Quesada ca. 1.5 km. lejligheden.

Forskellige nyttige facts om huset

Villaen er på 250m2. til 6 pers. 3 soveværelser – 2 badeværelser samt badeværelse i kælder, stor lukket grund på 750m2. stor 5 x 10m. saltvands pool (privat).

I huset forefindes der

Opvaskemaskine, Køleskab med fryser, alt nødvendigt køkkenudstyr, klimaanlæg-Kold & Varme, i stuen og 3 værelser, Parabol med Danske Tv-kanaler, samt 42 tommer fladskærm, 2 badeværelser, det ene med badekar, Lameller så lyset ikke kommer ind, vaskemaskine og tørretumbler + tørrestativ + tørresnor , 4 stk. liggestole / drømmesenge, gas grill, strygejern, barneseng & højstol – GRATIS INTERNET. I huset findes der også håndklæder og sengelinned.

Rejsevejledning

Flyv fra København – Billund – Århus – Ålborg eller Hamborg direkte til Alicante.

Fra Alicante lufthavn er der kun 42 km. til huset i Quesada. Der er flere biludlejnings firmaer i Alicante lufthavn. Det koster fra ca.  750 kr at leje en bil i 7 dage, inkl. forsikring og fri km.

TORREVIEJA ved Alicante

Torrevieja er en kystby syd for provinsen Alicante. De nærmeste lufthavne findes i Murcia, der ligger 24 km derfra, og Alicante, der er 36 km væk. Torrevieja ligger i et område af stor landskabsmæssig og økologisk værdi tæt ved Middelhavet, omgivet af golfbaner og nær det enestående naturreservat ‘lagunas de La Mata y Torrevieja’.

Klimaet i Torrevieja er typisk for middelhavsområdet med gennemsnitstemperaturer, der ligger mellem 12°C og 25°C. Befolkningen i Torrevieja består af 101.792 indbyggere, hvoraf mere end 50% er udlændinge.

Torrevieja har en kysstrækning på 20 km. I nærheden af byens centrum, finder vi strande med gyldent sand og få bølger.  Nord for byen ligger Playa de la Mata, som er Torreviejas største strand med mange vidtstrakte klitter og gennemsigtigt vand. I den sydligste del af byen ligger Cala Ferris, et landskab fyldt med palmer og små gyldne klitter, der indbyder til en fredelig svømmetur i det krystalklare vand.

Femten kilometer fra byen, ses naturreservatet ‘Lagunas de la Mata y Torrevieja’, som udgør et betagende landskab af saltlaguner; en af de vigtigste udnyttelser af naturen i Europa.

Torreviejas centrum er et internationalt mødested omgivet af barer og restauranter, som indbyder til at holde en pause efter en gåtur forbi byens mest interessante steder som kirken ‘iglesia de la Inmaculada Concepción’ og det karakteristiske torv.  Blot nogle få gader væk ligger byens havn, som rummer 300 fiskerbåde og mere end 900 sportsskibe. De fantastiske naturomgivelser og det underholdende selskabsliv har gjort Torrevieja til et af de mest populære steder på middelhavskysten.

www.alicante-spain.com

www.faktaomspanien.dk

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade Calle Cervantes
Postnummer 03170
By Rojales
Område
Rengøring
Husdyr tilladt Ja
Havudsigt Nej
Boligens størrelse i m2 250
Swimmingpool Ja (Udendørs)
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand strand Maks. 5000m
Afstand golfbane Maks.1000m
Afstand restaurant Maks.1000m
Antal senge 6
Værelser 3
Badeværelser 3
Område
Land Spanien
Beliggenhed
Strand, By
Aktiviteter i området
Tennis, Golf, Fitness, Minigolf
Faciliteter
Internet, Air Condition, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Lejen er per uge + el og vand, gratis internet og Danske Tv kanaler

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer