Rørvig: Sommerhus kun 900 meter fra Danmarks bedste sandstrand

DKK 4.700

Processing your request, Please wait....

Beskrivelse af Sommerhuset

Alt er udlejet for 2022- men man kan bede om priser for 2023-

Moderne sommerhus, tæt ved Kattegat ca. 900 meter fra havet / Kattegat med Danmarks bedste sandstrand med klitter og store brede sandstrande. Sommerhuset er ca. 1 time fra København. 4 værelser med plads til 7 gæster.

Huset udlejes i perioden primo maj til primo september

og kun lørdag til lørdag.

Huset er 95 m2 og er beliggende på en stor og ugenert naturgrund (2000 m2) i Trolleskoven i Amtsplantagen i Rørvig.

Stuen er stor – ca. 40 m2 – med 3 ”afdelinger”. TV afdeling, sofagruppe afdeling samt spiseafdeling. Det er åben plan – så stue og køkken er i et.
Der er 4 soveværelser, hvor der er plads til 7 gæster, fordelt på 4 værelser:2 x dobbeltsenge og 1 x køjesenge og 1 x singlebed. Huset er velegnet til en stor familie. Der kan sove en extra person på den hvide sofa i stuen ved behov for 8 sovepladser.

Køkkenet er meget veludruster med stort køleskab og mindre fryser, ovn, mikroovn, kaffemaskine, el vandkoger, el mixer, stavnblender, brødrister, opvaskemaskine mm. og meget veludstyret, så du kan lave dejlig mad.

Badeværelset er med håndvask, wc og bruser. Der er strygejern, strygebræt og vaskemaskine.

Udenfor er der havemøbler af træ og en stor parasol på terrassen bagved, og træbænk på terrassen foran ud mod vejen. Der er også liggestole og en hængesofa. Der er stole og sivmåtte til udendørs brug og strandmåtter til stranden. Der er hynder til liggestole og hængesofa i øverste køjeseng.

Der er 2 hængekøjer i skabet i master bedroom, som evt. kan placeres mellem træerne, hvor der er et blåt reb.

Der må kun parkeres på selve grunden jf. brandregulativer for Troldeskoven. Der må heller ikke laves bål eller grill på græsplænen pga. brandfare.

Der er cykler i skuret tættest på selve sommerhuset. Husk venligst at sørge for, at de er intakte, når I forlader sommerhuset ved lejemålets afslutning. Der er pumpe og lappegrej i skuret. I skuret er der også div. spil fx, kroket og et par gamle liggestole.

Beskrivelse af området Rørvig

Der er mulighed for mange cykelture: fx Skansehagen, Dybe Sø samt Nakke Vig, hvor der er et rigt fugleliv.

Hver søndag er der loppemarked i Rørvig nede ved havnen.Om lørdagen er der et stort loppemarked i Vig.Rørvig Havn er meget hyggelig- der er mulighed for at spise og få en drink / øl / vin i Rørvig Fisk & Røgeri . Der er også en butik, hvor der kan købes rigtig dejlig fiskemad. Børnene kan fange krabber.

Der kan nævnes: Rørvig Kro, restaurant Rørvig-Perlen, Bøfhuset samt en cafe i selve Rørvig. Samt flere i Nykøbing Sj,: http://www.restaurant-madkunsten.dk/Madkunsten og en god fiskerestaurant. I området bor mange kunstnere, som gerne vil vise deres kunst frem. Nærmeste købmand er Spar, som ligger på vej til Nykøbing Sj. – ca. 1 km fra huset. Der kan også handles ind i selve Rørvig, hvor der er en stor købmand eller i Nykøbing Sj, hvor der er Irma, Brugsen, Netto, Fakta, Lidl, Aldi, Meny mm. Der er mulighed for fisketure & udflugter på www.marianne-F.dk. Koster ca. 250 kr. – 300 kr. fra kl. 9 – 14. Afgang fra Rørvig Havn. Mobil 40162318. Her er link vedr. Rørvig Havn: https://rorvig.guide/ &  http://rørvig-info.dk/?page_id=14

Udlejertype Privat udlejer
Gade elsdyrvej 4581
By Rørvig
Postnummer 4581
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 95
Badeværelser 1
Værelser 5
Antal senge 7
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane
Afstand strand Maks.1000m
Område
Land Danmark
Beliggenhed
Tæt på hav, By
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Minigolf
Faciliteter
Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Nespresso, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Der betales depositum og tillæg for forbrug og rengøring. Afrejse/ankomst er lørdag. Rengøring er ca. 600 kr. Der udlejes kun på ugebasis og fra lørdag til lørdag Der kan udlejes i perioden maj, juni, juli, august samt september

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer