Dejlig feriebolig nær strand og skov i Gråsten

DKK 400

Processing your request, Please wait....

Tæt på strand, skov, indkøb & Gendarmstien

Ferielejlighed med egen indgang og hyggeligt terrasse hjørne. Stue med sovesofa, hvor der er mulighed for 2 ekstra opredninger. Spisebord med plads til 6 personer. Tekøkken med microovn, miniovn, 2 kogeplader, køleskab med lille fryser. Soveværelse med dobbeltseng. Barneseng og højstol (skal forudbestilles). Badeværelse med toilet og bruser. Gratis trådløst internet og Digital TV. Ferielejligheden er på i alt 65m2.

Beskrivelse af området

Gendarmstien går fra Padborg ved den dansk tyske grænse til HøruphavAls, en afmærket strækning på 84 kilometer. Stien går gennem Kruså, Kollund, Sønderhav, Sandager, Egernsund, Rendbjerg, Brunsnæs, Kragesand, Stensigmose, Sønderborg, Høruphav til Skovby.

Gendarmstien blev genetableret af Sønderjyllands Amt i 1980’erne i samarbejde med de daværende kommuner. Den er nu overtaget af Aabenraa og Sønderborg kommuner. De sidste 10 km fra Høruphav til Skovby blev først lagt til i 2016. [1][2]

Stien indgår frem til Høruphav i den europæiske fjernvandrevej E6. [3]

Gendarmstien har navn efter de gamle grænsegendarmer, der i en årrække bevogtede landegrænsen mellem Tyskland og Danmark og kontrollerede skibsfarten langs kysten. Patruljeringen foregik til fods, og hver enkelt gendarm havde et bestemt stykke af grænsen at passe. Nogle steder var der i forvejen stier og veje, som gendarmen kunne benytte på sin rute. Andre steder blev der anlagt nye stier hen over privat jord. Grænsegendarmerne patruljerede langs den nuværende grænse i tiden fra Genforeningen i 1920 og frem til 1958. Herefter overgik opgaven til politiet/toldvæsenet.

På sit allerførste stykke, fra Padborg til Skomagerhus, forløber stien stedvis nær landegrænsen, og her kan man finde nummererede grænsesten. Rillen i toppen af stenen er en sigtelinje til den næste sten.

Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Gendarmstien

 

Udlejertype Privat udlejer
Gade Gl. Færgevej 49
By Gråsten
Postnummer 6300
Prisperiode
Boligens størrelse i m2 65
Badeværelser 1
Værelser 2
Antal senge 4
Rengøring Er indeholdt i pris
Husdyr tilladt Kan aftales
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 2500m
Afstand strand Maks. 500m
Område
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Fitness
Faciliteter
Internet, Fjernsyn, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Prisen er for 2 personer. Pris pr. døgn i højsæson: kr. 500 ,- (Gælder i juni, juli & august, samt uge 42, uge 52 og uge 7). Pris pr. døgn i lavsæson: kr. 400,- Ekstra opredning kr. 100 ,- pr. døgn Prisen er inkl. slutrengøring og forbrug.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer