Dejligt sommerhus til 6 personer i det vestjyske

DKK 500

Processing your request, Please wait....

Skønt træsommerhus med havudsigt beliggende ved Livbjerggård strand (Mellem Struer og Vinderup, ca. 15 minutter fra Holstebro).

Sommerhuset ligger lige ud til et stort græsareal, samt i gå afstand til strand med badebro. Livbjerggård strand er kendetegnet som en børnevenlig strand og velegnet til Windsurfing. Sommerhuset er ligeledes beliggende tæt ved Handbjerg Marina, hvor der her er mulighed for at tage ud at spise og dyrke sjove aktiviteter.

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med køkken og stue i åben forbindelse med direkte udgang til haven, hvor husets overdækkede terrasse også er. Ligeledes er der udgang til husets anden terrasse, hvor havudsigten kan nydes. Til begge terrasser er der tilhørende havemøbler og derudover også en gril. Hele haven er indhegnet.

I husets køkken er der komfur, køle-fryseskab, mikrobølgeovn, samt opvaskemaskine. I stuen er der brændeovn, faldskærm TV med boxer-tv, samt PlayStation. I sommerhuset er der Wi-Fi, klimaanlæg og vaskemaskine. I sommerhuset er der ligeledes en masse forskellige brætspil.

Huset har i alt sovepladser til 6 personer, som fordeler sig på to værelser, et med dobbelt seng med elevation og et med to enkelt senge, samt en hems med dobbelt seng. Tilhørende sommerhuset er der et anneks med billardbord og Bob spil.

Husdyr er ikke tilladt.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Livbjerggård Strand
By Vinderup
Postnummer 7830
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 6
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Ja
Afstand golfbane Maks.25km
Afstand strand Maks. 500m
Område Vestjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By
Aktiviteter i området
Fodbold, Golf, Kajak, Fitness
Faciliteter
Internet, Air Condition, Brændeovn, Poolbord, Fjernsyn, DVD, PlayStation, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Ved reservation betales depositum. Lejen betales 4 uger før ankomst. Prisen er ex. forbrug. El - 2,46 kr pr. kWh. Vand - 60 kr for pr. m3. Rengøring er 700 kr. med mindre andet aftales. Depositum for en uge - 1000 kr. Depositum for en weekend - 700 kr.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer