2 Feriehuse nær Rom og lækker hvid badestrand

DKK 2.990

Processing your request, Please wait....

Historisk bjergby, grundlagt før Rom i kanten af Abruzzerne omgivet af vinmarker. 30 min. til Rom eller til bred, hvid sandstrand. Vi er de lykkelige ejere af to ualmindeligt lækre huse i byen.

I Via Garibaldi et herligt hus på 130 m2 hus med terrasser og have. Stort spisekøkken med pejs og opvaskemaskine, stor stue og 3 gode soveværelser med i alt 6 senge. Flot marmorbadeværelse med stjerneloft. Ekstra mulighed for 2 slå-ud senge, så 8 personer kan bo i huset i hvert sit rum. Fra spisekøkkenet går man ud i en herlig gårdhave, hvor man udendørs kan rengøre grøntsagerne under rindende vand, og stadig være i kontakt med dem, der er i køkkenet. Gårdhaven er rigtig hyggelig med sine romerskgyldne vægge og en lille grotte fra romertiden udhugget i klippen. Der er 2 pragtfulde terrasser. Den ene med sol, og den anden ligger under vinstokkenes skyggefulde bladhang. Begge med en overdådig udsigt ud mod middelhavet. Endnu højere over byens tage ligger haven med fantastisk panoramaudsigt.

I Vicolo San Filippo ligger – yderst på bjergtoppen – med en helt formidabel 360° panoramaudsigt et hus i to plan. Indeholder en stor stue med hjørnekøkken, spiseplads og sofaarrangement om den hyggelige hjørnepejs, og foran et vindue med en svimlende udsigt. Huset er lækkert indrettet i moderne italiensk arkitektdesign.

Alt er nyt: Køkken med kokkekomfur, badeværelse med spabad, 2 store soveværelser med dobbeltsenge. Det ene soveværelse er så stort, at der fint kan sættes 2 ekstra gæstesenge op – dér eller i stuen, så 6 personer nemt kan bo i huset.

Helt oppe er der 40 m2 tagterrasse med en så fabelagtig udsigt, som fløj man over bjergene, byen og landskabet. På bjergskråningen overfor ligger en middelalderborg og 20 km ude blinker middelhavet bag den Pontinske slette.

Fra begge huse er der 31 km til en pragtfuld, bred sandstrand, hvidt sand og flot klart vand med behagelig og børnevenlig vanddybde. Og fredet, så det er det første strand syd for Rom, der er fri for bebyggelse.

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade Via Garibaldi 27
Postnummer 04010
By Cori (LT)
Område
Rengøring
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Husdyr tilladt Nej
Boligens størrelse i m2 130
Badeværelser 1
Værelser 3
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand strand Maks.25km
Afstand golfbane Maks. 100m
Afstand restaurant Maks. 500m
Antal senge 8
Område
Land Italien
Beliggenhed
Tæt på hav, By, Bjerge
Aktiviteter i området
Golf, Petanque
Faciliteter
Internet, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Barnestol, Udendørs grill

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Dagspriser / Ugepriser 01. JANUAR – 30. MARTS: 450 kr. / 2900 kr. 01. APRIL – 30. JUNI 590 kr. / 3900 kr. 01. JULI – 15. AUGUST 850 kr. / 5690 kr. 16. AUGUST – 31. OKTOBER 590 kr. / 3900 kr. 1. NOVEMBER. – 31. DECEMBER 450 kr. / 2990 kr.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer