HASMARK STRAND lækkert sommerhus med cykler

DKK 1.495

Processing your request, Please wait....

Lækkert og veldisponeret sommerhus med de helt rigtige rammer for en dejlig ferie sammen med familien eller gode venner.

Huset ligger i et roligt sommerhus område blot et stenkast fra fyns smukkeste badestrand der strækker sig så langt øjet rækker og indbyder til en frisk dukkert eller en tur ud i den skønne natur eller måske bare en tur i iskiosken.

Gå endelig ikke glip af de flotte solnedgange PÅ STRANDEN MED GRILLEN og hvad dertil hører, børnene elsker det.
Ta cyklerne og kør en tur ind til den nærliggende by Otterup og oplev feriestemningen i dette hyggelige landsbymiljø med et rigt udvalg af butikker til at forsøde jeres ophold samt den ugentlige markedsdag.

Til børn og voksne vandhunde, er det TROPISKE VANDLAND helt sikkert et besøg værd, det er bygget i flot vikingetema med flere rutsjebaner inde og ude.
Nærområdet byder også på rig mulighed for fiskeri, en tur langs halvøen enebærodde, ud til gabet hvor strømmen og det dybe vand giver ideelle betingelser for havørred, eller blot ved stranden, tilbagelænet med en sandorm på krogen efter en rødspætte til middagsbordet.

I nærheden findes også en fodboldbane med rigtige mål som helt sikkert byder på en fodboldkamp med andre feriegæster i sommermånederne.
Husets køkken/ stue afsnit rummer et naturligt samlingspunkt for hygge omkring madlavning eller bare rendyrket afslapning. Til dage der mest er til indendørsaktiviteter, kan familien samles omkring brændeovnen og hygge med nogle brætspil eller med ”singstar” eller en af de andre familiespil til playstation.

Den store grund er omkranset af en smuk bøgehæk der samtidig værner om privatlivets fred og i haven er der rig mulighed for udfoldelse af diverse aktiviteter så som kroket, fodbold, gynge, sandkasseleg og trampolinspring. De lune sommeraftner kan tilbringes på den store terasse og imens børnene leger i haven kan i nyde aftensolen gå ned bag horisonten.

FORDELE VED AT VÆLGE NETOP VORES HUS KONTRA ET HELT NEDE PÅ STRANDEN:

  • Meget større grund. Plads til at voksne og børn kan boltre sig på.
  • Gode parkeringsforhold. Dobbelt privat parkeringsplads, ingen buler og ridser fra forbipasserende biler og cykler.
  • Fred og ro ved sommerhuset. Bedre mulighed for privatliv uden uvedkommende. Altid mange forbipasserende på stranddigerne foran husene og larm og støv fra biler og ikke mindst måger der skriger.
  • Løsgående børn og dyr kan være trygge. Vi bor i bunden af et lukket vænge.
  • Læ for vinden. Tit føles det faktisk ret koldt helt nede ved stranden. Hele vores grund er omkranset af en tæt bøgehæk der giver rigtigt god læ for vinden.
  • Sol på terrassen hele dagen. Da huset ligger 150m fra vandet har vi valgt at vende terassen mod syd og ikke nord som husene helt nede ved vandet.
  • Billigere i leje. Sidst men ikke mindst er det noget billigere at leje et hus ikke ligger direkte til vandet.

DER ER MULIGHED FOR AT TEGNE AFBESTILLINGSFORSIKRING.

Rigtig god ferie
Med Venlig Hilsen Randi & Henrik

Udlejertype Privat udlejer
Gade østerballevænget 10
By otterup
Postnummer 5450
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 70
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 6
Rengøring
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane
Afstand strand Maks. 200m
Område
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav
Aktiviteter i området
Fodbold, Golf, Kajak, Mountainbike, Petanque, Minigolf
Faciliteter
Internet, Fjernsyn, DVD, PlayStation, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer