Lækkert sted i bjergene med egen pool i Algarve / Portugal

DKK 3.000

Processing your request, Please wait....

Velkommen til Algarve

Vi har et vidunderligt sted i den østlige del af Algarve i en lille uspoleret landsby med ro og fred.

Grunden ligger i Alcaria Fria, 40 minutter fra Faro lufthavn, 30 minutter fra Tavira og 15 minutter fra St Catarina. Det ligger oppe i bjergene med udsigt over en lille dal, uforstyrret af andet end det lokale dyreliv.

Stedet består af 2 huse der ligger helt tæt, og fungerer som en enhed, derfor lejes de aldrig ud separat. Hvis man er to familier eller generationer af sted sammen kan stedet nemt opdeles så man ikke forstyrrer hinanden.Der er køkken alrum og toiletter i begge huse men kun en vaskemaskine og opvaskemaskine. 

Det “gamle” hus der faktisk er det der er blevet bygget senest, men i vores terminologi er det det hus der først blev sat i stand. Det er ca 35 år gammelt. Huset er bygget omkring 1975, som et meget simpelt, enkeltvægget, firkantet hus på 8×8 meter. Det er restaureret i flere omgange fra 2002 og fremefter, og fremstår i dag som et lyst og behageligt hus. Specielt har ventilation og isolering sørget for et dejligt indeklima. Ideelt til en familie med børn.

Det “nye” hus er gammel stald/køkken det er 200-300 år gammelt og er blevet sat istand i 2009-2012. Det nye hus er 2-300 år gammelt, og består af meget tykke vægge der holder på varmen om vinteren og på kulden om sommeren. Det er restaureret fra 2009-2013, hvor den gamle bageovn er lavet om til toilet, bygningen er hævet 1,5 meter og der er isoleret. Med et soveværelse og en sovesofa kan det bruges både af familier og et par alene.

Stedet

De to huse rummer:

  • 2 soveværelser med dobbelt- senge
  • 1 soveværelse med 2 enkelt- senge
  • 1 dobbelt sovesofa i det nye hus
  • Tæppeforhæng i den ene stue, med dobbeltseng
  • 4 klapsenge
  • 2 køkkener
  • 2 badeværelser

Omgivelserne

Stedet ligger som skrevet oppe i bjergene, med 15 min. kørsel til nærmeste indkøb, 10 min. kørsel til nærmeste restaurant og 30 min. kørsel til stranden. Det er nødvendigt at leje en bil, og hvis i har problemer med det kender vi flere forskellige udlejningssteder.

Ring til Troels på 22489693 og henvis til privat-sommerhusudlejning.dk

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade
Postnummer
By
Område
Rengøring
Boligens størrelse i m2 150
Husdyr tilladt Ja
Havudsigt Nej
Swimmingpool Ja (Udendørs)
Værelser 5
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand golfbane Maks.25km
Afstand strand Maks.25km
Afstand restaurant Maks. 5000m
Antal senge 8
Badeværelser 2
Område
Land Portugal
Beliggenhed
Bjerge
Faciliteter
Internet, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

400 - 1.100 Euro pr uge. Kontakt os for at høre om husene er ledige, og for at få et tilbud. Rengøring: Stedet modtages rengjort, og skal afleveres opryddet og fejet, der udover betales 50€ (375 Dkr. ) for slut rengøring. Betaling: Depositum = ½ leje ved bestilling, Rest = ½ leje senest 14 dage før ankomst. Afbestilling: 3 mdr. før ankomst fuldt depositum retur 2 mdr. før ankomst ½ depositum retur Mindre end 2 mdr før ankomst ingen depositum retur.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer