Luksus ferielejlighed i Øer Maritime Ferieby

DKK 3.500

Processing your request, Please wait....

Ferieboligen er beliggende i det smukke og populære “Øer Maritime Ferieby” 4 km fra Ebeltoft, så der er ikke langt til oplevelser i den gamle, charmerende by med de små fine butikker og spisesteder

Plads til 5 personer. (2 værelser med 180 x 200 senge, 1 værelse med 120 x 200 seng)

Året rundt er der aktiviteter og muligheder for et spændende ferieophold.

Boligen /bolig 519) fremstår helt ny og 2021 er første år den bliver brugt til udlejning. Lejligheden er indrettet i 2 etager, og med terrassearealer på begge sider af boligen er der gode muligheder for at nyde solen og udendørs livet.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET / ØER STRAND

Denne luksus ferielejlighed er placeret i et populært, roligt og naturskønt område der hedder Øer Strand.

Øer Strand er et forholdsvis nyt, men fuldt udbygget sommerhusområde øst for færgehavnen Ebeltoft-Odden. Mellem færgehavnen og Gåsehage er der dannet en stor lagune med meget fladt badevand, velegnet for små børn og for surfere og kitesurfere. Fra Gåsehage og rundt østpå er stranden smallere  dels med sandstrand og dels med sand og sten, hvor vanddybden er større. Det er muligt at vandre helt til Jernhatten langs kysten.

Øer Strand er en del af Nationalpark Mols Bjerge. Ebeltoft by kan nås på cykel på cirka 10 minutter. Der er også en anlagt en 13 km lang MTB-rute i Sdr. Plantage syd for Ebeltoft. Der er mulighed for parkering ved Søhusvej og Øervej.

Øer Maritime Ferieby er med sin fantastiske beliggenhed og opbygning på 7 øer fuldstændig unik. Hver ø er omkranset af smukke kanaler og hyggelige havnebassiner, som hører til lystbådehavnen Øer Maritime Havn. Da vandspejlet ligger 1,6 meter over havoverfladen, skal bådene den hyggelige tur igennem slusen for at komme ind i havnebassinet. I samme område er der en restaurant, kiosk, svømmehal, legeplads, bådeplads. Der er mulighed for at fodre ænder ved kanalerne. Der er en bro over kanalen så I kan komme direkte over på en af de 7 øer.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Øerkrogvejen 2
By Ebeltoft
Postnummer 8400
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 89
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 5
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Ja (Indendørs)
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 10km
Afstand strand Maks.1000m
Område Østjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By, Bjerge
Aktiviteter i området
Tennis, Fodbold, Fitness, Bordtennis, Mountainbike, Petanque, Minigolf
Faciliteter
Internet, Sauna, Swimmingpool, Varmepumpe, Bordtennis, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Sandkasse, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Prisen er eksl. rengøring og forbrug. - EL koster kr. 2.55 pr kwh - Vand koster kr. 66 pr m3 - Rengøring koster 850,-

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer