Sommerhus Nordsjælland 10-12 personer – Strand 500m

DKK 930

Processing your request, Please wait....

Sommerhus ved Udsholt Strand

Blot 500 m fra stranden ligger dette lækre hus på en stor smuk og ugeneret naturgrund med egen skov. Huset er bygget i den charmerende og klassisk nordiske sommerhusstil med store og lyse værelser, vidunderlige materialer og rene arkitektoniske linjer. Huset er sort og hvid. Det er åbnet op til kippen i alle rum, så du har højt til loftet og en dejlig luftig fornemmelse, når du går rundt indendørs.

Huset er totalt ny nyrestaureret med respekt for den gamle og hyggelige stil. Et nyt lækkert køkken med opvaskemaskine og nyt køleskab / fryser og induktionskomfur. Køkkenet fungerer som en naturlig del af den store stue i huset, så familien kan være sammen og hygge sig, mens du laver mad.

Der er en stor lækker nybygget træterrasse på 125m2 rundt om hele huset, hvor man kan nyde solen fra den står op til den går ned.

Indretning

Indretningen i hovedhuset er god og rummelig med stor køkken / alrum, 3 soveværelser, gang, badeværelse, samt en nyrenoveret anneks.

Anneks: Annekset er hovedrenoveret og nyisoleret i 2017 og indrettet med et lækkert lille tekøkken så du kan lave en kop te og kaffe, børste tænder osv. Der er desuden et lækkert nyt udebad på Annekset. Så man også kan bade. Annekset indeholder en dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa, sofabord og to dejlige instruktørstole.

Hovedhuset indeholder et elegant badeværelse med gulvvarme og en ny stor luksus brusebad med stort brusehoved. Hvis du ønsker at bade udenfor, så du kan nyde den store lækre udendørs bad, der sidder på den nordlige side af huset. Den udendørs bad er placeret privat og afsondret og har både varmt og koldt vand. ‘Også om aftenen, hvor man kan nyde den klare stjernehimmel, mens du får et varmt bad. Det kan virkelig anbefales.

Huset indeholder stue, spiseplads til 12, køkken, 3 soveværelser med helt nye dobbeltsenge. Der er blevet indkøbt 12 nye dyner, 12 nye puder, der er klar i huset. Der er også Sengetøj og håndklæder osv

Husregler

Huset skal efterlades i rengjort stand. Dette gøres af lejer før afrejse. Lejeren kan også købe rengøring af hele huset, dog skal køleskab og ovn rengøres af lejer. Det er ikke inkl i rengøringen. Det koster 1000 kroner i merbetaling. Hvis du ønsker rengøringen skal det meldes ved booking eller efterfølgende. Så anmoder vi om det aftalte beløb via Airbnb.

Vi afregner for elforbruget i huset. 2,50 Dkr pr KwH. Når lejer ankommer til huset tager de et billede af El-måleren og sender til udlejer via airbnb og det samme gør de ved afgang. Så anmoder lejer om forbrugsbeløbet via Airbnb når opholdet er gennemført. Vand er gratis.

Alt i huset er til rådighed. Vi har en lille skab låst til private ting. Ellers er alt åbent.

Vi bor på Frederiksberg og kan hjælpe med praktiske ting og oplysninger, hvis nødvendigt.

I højsæsonen kan du som udgangspunkt kun leje huset fra lørdag – lørdag. Højsæsonen er perioden d. 23.06.2018 – 08.09.2018

Om nabolaget

Nordsjælland er et yderst attraktivt og ekslusivt ferieområde med smukke strande, restauranter og hyggelige fiskerlejer. Langs hele kysten findes der børnevenlige strande og byer med spændende seværdigheder og oplevelsesmuligheder. Eksempelvis det historiske Kronborg Slot i Helsingør, som er et af Skandinaviens flotteste renæssanceslotte. Slottet er først og fremmest kendt fra Shakespeares skuespil om Hamlet.

Om Udsholt Strand

Udsholt ligger lige i mellem de to berømte byer Tisvildeleje og Gilleleje. Et fantastisk beliggenhed lige ved vandet. Der findes lækre badestrande, store naturgrunde og dejlige skove.

Mindre end 5 minutter fra huset ligger et smukt naturområde lige ned til vandet med fritgående dyr. Et besøg værd hvis er til man smuk og vild natur.

Udlejertype Privat udlejer
Gade torn-åsen 8
By Græsted
Postnummer 3230
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2
Badeværelser
Værelser 4
Antal senge
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt
Afstand golfbane
Afstand strand
Område Sjælland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Bjerge, Skisport

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Alle priser er excl. forbrug af el (2,5 kr. / kwh) men vand er inkl. i prisen. Rengøring kan tilbydes til 750 kr. Spørg til pris for uge leje udenfor højsæson. Pris pr. dag 930 kr. i Mellemsæson.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer