Spa sommerhus ved Vestkysten

DKK 1.600

Processing your request, Please wait....

31/01/2015 20:11

Denne annonce er udløbet

Dejlig træsommerhus ved vestkysten og tæt på Sea West til 6 personer.

Kombineret køkken og stue. I køkkenet er der køleskab, 60 liters fryser, microbølgeovn, komfur, opvaskemaski-ne, kaffemaskine, el-kedel. Herudover masser af udstyr/service. I stuen er der hjørnesofa, 37 tommer fladskærmfjernsyn med kabeltv med fuld pakke, stereoanlæg, dvd.

Der er 3 soveværelser, 2 med 3/4 senge og 1 med 2 enkelte senge. Alkove i stuen med 2 sovepladser. 1 badeværelse med toilet, spa, bruser og direkte adgang til sauna. Opvarmes ved brændeovn og el-varme.

Der er gode gang/cykelstier i området, ligger tæt på Seawest hvor der er badeland, minigolf, bowling, badmintonbaner, spisesteder m.v.

Trådløs internet. Hund: ikke tilladt.

Området

Houstrup

Houstrup er et fredeligt sommerhusområde beliggende lige op til den smukke Blåbjerg Klitplantage. Houstrup ligger i dejligt naturområde med store klitter, søer, store hedearealer og fredfyldte skovarealer. I områdets skove kan man opleve naturen på tæt hold, plukke bær eller beundre de fantastiske svampe og planter.

Blåbjerg Klitplantage

Den skønne klitplantage byder på en fantastisk spændende natur med bl. a. klitter, hede og kystskrænter. I plantagen er der langs kysten en række parkeringspladser, så I kan komme tæt på vandet i bil. Det er også muligt at vandre eller cykle i plantagen på nogle af de afmærkede gang-, cykel- og mountainbikestier. Flere af ruterne udgår fra P-pladsen ved Blåbjerg.

Houstrup Strand

Bag Blåbjerg Klitplantage findes Vesterhavet – Houstrup Strand, som er en bred og hvid sandstrand med gode muligheder for badning, drageflyvning og meget andet. Ved Houstrup Strand findes også en naturiststrand.

 Gode indkøbsmuligheder

Ca. 10 kilometer syd for området ligger feriebyen Henne, hvor der er gode shoppingmuligheder, restauranter og caféer. I Henne er der også mulighed for at komme i vandland. 5 kilometer fra Houstrup finder I byen Nr. Nebel, som byder på flere supermarkeder og et varieret udbud af specialbutikker.

 Aktiviteter og attraktioner

I Nymindegab findes et lokalt museum, Nymindegab Museum, der viser områdets udvikling fra oldtiden til i dag. Blandt udstillingerne findes historien om Lønnepigen, som er et ca. 2000 år gammel oldtidsfund. Fra Houstrup er der også kun ca. en times kørsel til LegoLand, som er bygget af over 50 mio. klodser. Her kan hele familien have en god dag med oplevelser for både store og små.

Uanset vejr og årstid, så er der altid masser af mulighed for aktivitet i Houstrups skønne natur. De mange små veje og stier er oplagte til opdagelsesture til fods eller på cykel – find smukke naturfænomener, kunsthåndværkere, små hyggelige cafeer og hvis du er heldig, så møder du måske nogle af de mange rådyr, som lever i plantagen.

I dette område finder du også det store feriecenter Sea West med vandland, bowling, legeplads og meget mere. Derudover er der i Houstrup cykeludlejning, den hyggelige Farm Café og om sommeren slår det lille fine cirkus Zalmov teltet op ved siden af den gode thairestaurant.

Houstrup ligger små 10 kilometer nord for Henne Strand, hvor der er et stort udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder og ca. 30 km. til Blåvand, hvor der er masser af shoppingmuligheder og spisesteder.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Skovvang
By houstrup
Postnummer 6830
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 84
Badeværelser
Værelser 3
Antal senge 6
Rengøring Skal betales udover pris
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane
Afstand strand Maks. 5000m
Område
Land Danmark
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer