Villa Tulle – ved Astrid Lindgreens Verden

DKK 5.000

Processing your request, Please wait....

Vores store dejlige og moderne sommerhus ”Villa Tulle” ligger ca 4 timers kørsel fra København – i byen Tullerum ved Vimmerby, og der er ca 45 min kørsel til Astrid Lindgreens Verden. Huset er top moderne og udstyret med alt det man skal bruge på en hyggelig familie ferie – se billederne…..

Der er 4 store soveværelser fordelt på 2 etager, så der er rigeligt plads til 8 personer. Hver etage har sit eget badeværelse med brus og i det ene er der en vaskemaskine.
Der er 2 stuer, en på hver etage – den ene direkte til det store spisekøkken og den anden med både plads til et stort fladskærms TV, spiseplads og udgang til balkonén hvorfra der er udsigt over søen som ligger lige ved siden af huset. I køkkenet finder du alt i service og udstyr – der er selvfølgelig også opvaskemaskine.

Om I tager til Villa Tulle sommer eller vinter er der masser at opleve. Astrid Lingrens verden og Lønneberg ligger lige i nærheden, de er altid et besøg værd.
Om sommeren er der mulighed for at sejle i vores 2 alu-kanoer samt låne vores cykler og vinter kan man stå på ski i det nærliggende skicenter – hele året er der selvfølgelig rig mulighed for at nyde den fantastisk dejlige natur omkring huset.

Vi lejer huset ud til ”dem vi kender” som vil passe på det, ryde op og gøre ordentligt rent efter sig – på den måde kan vi gøre det billigt.

Find os også på FaceBook – Villa Tulle, Feriehus i Sverige

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade
Postnummer 573 76
By Tullerum
Område
Rengøring Foretages af lejer
Boligens størrelse i m2 153
Husdyr tilladt Kan aftales
Havudsigt Ja
Swimmingpool Nej
Værelser 4
Afstand lufthavn
Afstand strand Maks. 100m
Afstand golfbane
Afstand restaurant
Antal senge 8
Badeværelser 2
Område
Land Sverige
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By, Bjerge, Skisport
Aktiviteter i området
Kajak, Mountainbike, Skiløb
Faciliteter
Varmepumpe, Dart, Fjernsyn, DVD, PlayStation, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Nespresso, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Hold en billig ferie nu hvor den svenske krone er lav.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer