Byhus i bjergbyen Competa i Andalusien, Spanien

DKK 3.263

Processing your request, Please wait....

Ferie i andalusisk tempo – om huset Casa Blixen

Har du lyst til at tage til Andalusien og bo på spansk? Casa Blixen er et traditionelt gammelt (total renoveret) byhus i byen Competa. Huset har forskudte etager, som er med til at skabe charme og små hyggelige hjørner. Det er velegnet til mellem 2 og 6 personer.

Vi vil gerne leje denne lille perle ud, da vi kun selv kan benytte den i begrænset omfang.

Husets værelser

3 soveværelser, to med dobbeltsenge et med to enkelte futoner. Stue med gulvvarme/brændeovn, CD-afspiller med diverse cd-er, TV, DVD med stort udvalg af film også til børn. Spisestue med gasvarmer og flot udsigt over byen og bjergene. Køkken med opvaskemaskine, gaskomfur med el-ovn, microbølgeovn, blender, stavblender, brødrister, toaster og alt almendeligt køkkenudstyr. Badeværelse med stor bruceniche, vaskemaskine og varme i gulvet. En lille patio, her er altid en behagelig temperatur, også når det er meget varmt udenfor.

I huset vil der være sengelinned, håndklæder (ikke til strandbrug), viskestykker og karklude og ved ankomsten lidt drikkelse og frugt.

Stor 3-delt tagtarresse med fantastisk panorama udsigt over byen, bjergene og kysten, på terrassen er en muret grill, Weber-grill, solsenge og diverse havemøbler, en del af terrassen er en overdækket spiseplads, det giver mulighed for at udnytte terrassen, selv i den varmeste tid på året.

Huset har air-condition, trådløst Internet med ubegrænset brug. Adgangskoden til det trådløse Internet vil blive leveret, når du ankommer.

Børn: I huset er barneseng med sengetøj- og linned, klap/barnevogn, høj stol, plastic badekar, badelegetøj, legetøj og bøger til alle aldre.

Husdyr og rygning: Husdyr er tilladt efter aftale. Rygning er kun tilladt på tagterrassen.

Beskrivelse af området

Competa ligger en times kørsel fra Malaga Lufthavn. Der er mange restauranter, cafeer og forretninger i byen.
Der er mulighed for mange vandreture i bjergene omkring Competa. Kysten med de gode strande og nærmeste golfbaner ligger ca. 20 minutters kørsel fra Competa.

Cómpeta ligger i Axarqia regionen i det østlige Andalusien. Byen er placeret på kanten af en nationalpark ved foden af Sierra Almijara bjergene. Nationalparken er meget velegnet til både korte og lange vandreture af forskellig sværhedsgrad. Cómpeta er en af de hvide byer, som Andalusien er så kendt for.

Det er en smuk landsby, som har bevaret sin oprindelige mauriske stil og har masser af interessante krinkelkroge. Gaderne i Cómpeta er smalle og stejle, og overalt i byen har man den smukkeste udsigt til bjergene og ned til Middelhavet.

Kun 60 km fra lufthavnen i Malaga

Cómpeta ligger ca. 60 km. øst for Malaga lufthavn og ca. 18 km. fra kysten. Der er 1 times kørsel fra lufthavnen til Cómpeta.

Badestrande og golfbaner

Torre del Mar med de fine badestrande befinder sig kun ½ times kørsel borte.

Ved kysten ligger også flere af områdets golfbaner, som kan nås på ½ time. En af dem er Baviaera Golf www.bavieragolf.com/ og www.andalucia.com/golf/anoreta/home.htm ca.45 min. kørsel.

Indbyggerne i Cómpeta

Cómpata ligger 638 meter over havet og har ca.4.000 indbyggere, hvoraf ca.2500 er spanske og resten udlændinge, som i mange år er blevet tiltrukket af denne smukke by, som dog aldrig har mistet sit spanske særpræg. Dette har været medvirkende til at netop Cómpeta er valgt til stedet for sommerboliger af folk af mange nationaliteter. På denne måde har byen fået tilført liv og dynamik, der gør den til en levende og spændende by hele året.

Cómpetas vin

Befolkningen i Cómpeta har i århundreder dyrket landbrug, først og fremmest vindruer, som bruges til rosinfremstilling og den berømte Cómpeta moskatelvin. Vinen har gjort Cómpeta til hovedperson i en af de mest kendte og repræsentative fester i la Axarquía-området, den såkaldte “Noche del Vino” (Vinnatten) den 15. august , her byder programmet bl.a. på flamingo musik og dans og masser af vin.

Byliv i Cómpeta

Cómpeta er en meget smuk og livlig by med et omfattende udvalg af restauranter, barer, butikker og supermarkeder, der er i det hele taget gode indkøbsmuligheder. Desuden findes her banker, apoteker, internet-caféer og 24-timers lægevagt.

Pool mod betaling. Der er mulighed for at benytte poolen og poolområdet på byens Hotel Balcon mod betaling, dette ligger tæt på Casa Blixen.

Vejret i Cómpeta: google: Vejret I Competa

Aktiviteter mens du er på ferie i Cómpeta

Forskellige aktiviteter kan bestilles hos Salamandra, der har kontor i Cómpeta:

http://www.malaga-aventura.es

Du kan læse mere om Cómpeta på:

www.competa.es

www.absoluteaxarquia.com/areas/competa_gallery.html

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade calle alcaucin 4
Postnummer 29754
By Competa
Område
Rengøring Er indeholdt i pris
Husdyr tilladt Kan aftales
Havudsigt Ja
Boligens størrelse i m2 143
Swimmingpool Nej
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand strand Maks.25km
Afstand golfbane Over 25km
Afstand restaurant Maks. 200m
Antal senge 6
Værelser 4
Badeværelser 1
Område
Land Spanien
Beliggenhed
By, Bjerge
Aktiviteter i området
Tennis, Fitness, Petanque
Faciliteter
Internet, Air Condition, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Prisen er 350 €/ 2625 kr. og inkluderer al forbrug også WiFi. Slutrengøring € 85 / 638 kr. er obligatorisk og skal betales kontant ved ankomst Total pris per uge er 435 EUR/ 3.263 kr.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer