Casa Lobo – en perle på Costa Tropical.

DKK 9.900

Processing your request, Please wait....

Spanien

LAST MINUTE

Casa Lobo – en perle på Costa Tropical.

Ved booking max. 10 dage før ankomst gives 10% rabat

Pragtfuld villa i Salobreña med privat, opvarmet pool. Beliggende i et af de mest eftertragtede områder på Costa Tropical – på bjergskråning ned til Middelhavet.

Se mere om priser, beliggenhed m.m. på www.casa-lobo.nu

Casa Lobo er en luksusvilla i Salobreña, bygget i traditionel andalusisk stil i det rolige og helt ugenerede område Costa Aguilera Mar. Udsigten fra alle rum er simpelthen fantastisk!

Der er ugeneret havudsigt, ugeneret udsigt til Salobreña Castle og i det fjerne er der udsigt til bjergkæden Sierra Nevada. Samtidig er der til begge sider langt til nabohusene, som har “dobbeltgrunde” liggende ind mod Casa Lobo.

Villaen har sin egen private, opvarmede pool omgivet af terrasser og en subtropisk have – overalt med fremragende havudsigt.

Villen ligger på en naturgrund uden større veje mellem ejendommen og havet. Villaen er så tæt på havet, at man kan være heldig at se delfiner lege nedenfor terrassen.

Adgang til Casa Lobo fra vejniveau og garage sker via en smuk gitterport, som fører ned i en stemningsfuld patio med en spansk fontæne. Patioen er omgivet af høje mure som afskærmer for vejen og sikrer privatliv.

Fra patioen kan man gå rundt om ejendommen til pool-området og de omkringliggende haver, som er anlagt på terrasser. Man kan også gå til barbecue-området med den argentinske grill, som venter på at grille dine bøffer eller lækre friske fisk. Det er også her, du kan plukke appelsiner fra det store appelsintræ, når det er sæson for det.

Villaen er i flere plan med et åbent plan spise- og opholdsområde, som er på to niveauer med et separat køkken, som støder op til spisestuen på øverste niveau. Tæt på indgangen er der også et badeværelse. Fra spisepladsen er der udsigt til dagligstuen, den store terrasse og til havet nedenfor.

Dagligstuen ligger et par trappetrin lavere end spisestuen, og er et flot, åbent rum med højt til loftet og store vinduer, hvilket betyder, at området er lyst og åbent med udsigt mod syd, langs med Costa Tropical, Salobreñas strande og den store klippe, hvor slottet i Salobreña ligger, ofte oplyst om natten.

I hjørnet af stuen er installeret der en brændeovn, som er er ideel til opvarmning af stuen på de køligere aftener om vinteren. Pejsen tilføjer både varme og hygge til stuen, men opvarmningen er primært varmepumpen, som sikrer aircondition om sommeren.

Der er let adgang fra stuen til villaens meget store og ugenerede terrasse med ekstern pejs. Det giver mulighed for at bruge mere tid udenfor på aftener og nætter hele året. En del af terrassen er overdækket, så man kan undgå direkte sollys ind i boligarealet. Den overdækkende terrasse er også med til at sikre kølighed og skygge på meget varme solskinsdage, hvor man måske søger skygge, når man slapper af udenfor.

Fra hele terrasse på øverste etage har man en formidabel udsigt – den kan faktisk dårligt beskrives, men skal opleves og nydes, mens du spiser morgenmad, frokost eller middag, samtidig med at du ser ud over det stadigt skiftende hav og måske venter på solopgang og -nedgang.

I etagen nedenunder er der soveafdeling med 3 soveværelser og to badeværelser, hvoraf det ene er blevet totalrenoveret.

Det største soveværelse er placeret længst fra poolen, og to af soveværelserne har eget badeværelse tilknyttet. Dette er en stor fordel, når flere par bor i huset på samme tid.

Alle værelser har dobbeltdøre, som både har gitter og skodder. Lige udenfor soveværelserne vokser store smukke hibiscus planter, som blomstrer det meste af året.

Fra alle soveværelser er der direkte adgang til pool-området med den helt ugenerede, opvarmede swimmingpool, som har sin egen omgivende terrasse – ideel til at ligge i solen og dase på én af husets mange solsenge. Der er udendørs bruser med koldt og varmt vand.

I foråret 2011 renoverede vi haven og lavede helt nye terrasser, og nu kan vi også i den nederste del af haven nyde aftensolen. Der er mange gamle træer, hvoraf de fleste er frugttræer. Desuden har vi nyplantede roser, vindruer og træer med grapefrugt, avocado, appelsiner og granatæbler.
Det er også i denne del af haven, vi har opstillet vores udendørsjacuzzi, som er inkluderet i lejen i vintermånederne.

Omkring villaen er der forskellige lagerområder, herunder et vaskerum med vaskemaskine og en lille diskret terrasse, hvor du kan tørre tøjet naturligt med brise fra Middelhavet og solskin.

På gadeplan er der en privat garage med automatisk port og off-road parkering til en anden bil.

Du opfordres til at besøge vores private danske hjemmeside www.casa-lobo.nu for flere fotos og oplysninger om Casa Lobo. På siden kan du også se alle priser og vores udlejningskalender.

Casa Lobo – det perfekte valg til en herlig ferie!

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade Costa Aguilera Mar
Postnummer 18680
By Salobreña
Område
Rengøring Er indeholdt i pris
Husdyr tilladt Nej
Havudsigt Ja
Boligens størrelse i m2 175
Swimmingpool Ja (Udendørs)
Afstand lufthavn Maks. 100 km
Afstand strand Maks.1000m
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand restaurant Maks. 500m
Antal senge 6
Værelser 3
Badeværelser 3
Område
Land Spanien
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By, Bjerge, Skisport
Aktiviteter i området
Tennis, Fodbold, Golf, Kajak, Mountainbike, Skiløb, Klatring, Petanque
Faciliteter
Internet, Spabad, Swimmingpool, Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Prisen varierer i sæsonen. Lavsæson 9.900 kr. og øvrige sæsoner 9.900 - 15.900 kr. Prisen er gældende for op til 6 personer - 2 ekstra opredninger kan tilkøbes. Prisen er incl. el, værtindefunktion, alm. slutrengøring, linned og frit internet. Brug af 7-personers udendørs spa er inkluderet i lejemålet i vinterhalvåret (fra november - påske)

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer