Ferielejlighed i Tyrkiet med havudsigt og pool

DKK 2.200

Processing your request, Please wait....

Lej flot privat ferielejlighed i Tyrkiet.

Ferieboligen ligger i roligt grønt paradis. Billig ferie og familie lejlighed i Özdere i Tyrkiet.

 Hyggeligere og bedre bolig tilbud end hotel. Tæt på golf, Addaland Aquapark, Ephesus, Kusadasi og Izmir. Dejlig strand og pool, samt stor terrasse med en fantastisk udsigt over by og hav, hvor Samos kan ses i bagrunden. Der er 3 soveværelser, og plads til 6 personer. Ønsker du en stille og rolig vandreferie, badeferie eller cykelferie, så er denne lejlighed bestemt en fantastisk mulighed for en meget billig ferie, for dig og din familie. wifi er mod betaling.

Autentisk og uspoleret område i Tyrkiet.

“Udsigten Özdere” er vores Tyrkiske private sommerhus, som kan lejes billigt uden fordyrende mellemled. Vi nyder selv alle de muligheder der er for en god og spændene familieferie i ferieboligen. Er du glad for vandreture i bjergene, så er vi et super udgangspunkt for en god vandreferie, er du mere til badeferie, så ligger stranden kun ca 425 m fra ferielejligheden. Er du til cykelferie, så er det muligt at udfolde sig på cyklen med betagende og fantastiske udsigter langs kystvejen til Kusadasi eller storbyen Izmir. 

Özdere by

Özdere er en by med ca.13.500 indbyggere. Byen er meget livlig i sommerperioden. Der findes mange små og hyggelige butikker med alt, hvad man har brug for i det daglige og måske mere til. Der er masser af frisører, hvor det kan køle lidt at få håret klippet. Der er også mange store supermarkeder.

Özdere ligger meget centralt placeret. Der er kun ca.60 km. til Izmir, som er Tyrkiets 3. største by. Her bor godt 4 mio. mennesker. Til Kusadasi er der ca.35 km. til , som er en by med mange spændende butikker og en flot strandpromenade med mange restauranter, og kajanlæg til luksus leiniere.

Tyrkiet

Tyrkiet er et meget stort land, faktisk større end Frankrig og England tilsammen, eller ca. 19 gange større end Danmark. Tyrkiet har ca. 76 millioner indbyggere, eller cirka 14 gange flere end i Danmark.

Tyrkiet grænser op til 8 lande, mere specifikt Bulgarien mod nordvest, Grækenland mod vest, Georgien mod nordøst og Armenien, Aserbajdsjan, Iran mod øst og Irak og Syrien mod sydøst. Ydermere er Tyrkiet omgivet af Middelhavet og Cypern mod syd, det Ægæiske hav og de ægæiske øer mod vest og Sortehavet mod nord.

Tyrkiet falder lidt uden for normen i kraft af sin placering på landkortet, med en blanding af østlig og vestlig kultur og traditioner, dette er med til at gøre Tyrkiet til noget helt særligt, det er dermed et meget populært rejsemål.

Vil du opleve det lokale og uspolerede Tyrkiet, så er dette lige dig 🙂

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade Kalemlik Miranda Evleri 2111, Sokak
Postnummer 35490
By Özdere/Izmir
Område
Rengøring
Swimmingpool Ja (Udendørs)
Havudsigt Ja
Husdyr tilladt Nej
Boligens størrelse i m2 110
Antal senge 5
Badeværelser 2
Værelser 3
Afstand golfbane Maks.25km
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand strand Maks. 500m
Afstand restaurant Maks. 500m
Område
Land Tyrkiet
Beliggenhed
Tæt på hav, By, Bjerge
Aktiviteter i området
Kajak, Fitness, Mountainbike
Faciliteter
Internet, Swimmingpool, Air Condition, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Barnestol, Gynger, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Plus el efter måler 1,5 kr per KW http://www.billig-ferie-tyrkiet.dk

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer