Nyhedsbrev

Vil du også have inspiration & last minut tilbud?
Hvad kan jeg forvente at modtage i nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet fra ferieboligsiden vil indeholde inspiration til jeres næste sommerhusferie – direkte i din inbox. Mere end 40.000 sommerhusejere har valgt at udleje deres sommerhus gennem et bureau eller privat. Det kan derfor være svært at få overblikket og udvælge det perfekte sommerhus når udvalget er så stort.

Privat Sommerhusudlejning hjælper med at finde de bedste og mest hyggelige sommerhuse overalt i Danmark uanset om det er en weekend med familien i sommerhus eller en sommerferie. Der er mange muligheder da du kan vælge mellem de minde klassiske danske sommerhuse eller de større luksushuse med spa og sauna. Der er også en stor efterspørgsel efter de populære pool- og aktivitetssommerhuse med plads til hele familien.

Kort sagt, så får du et bredt udvalg af alle typer sommerhuse, hvor vi har udvalgt de bedste og mest attraktive sommerhuse i nyhedsbrevet.

 

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Vi gemmer kun oplysninger om din tilmelding for at kunne sende nyhedsbreve på mail omkring tilbud på udlejning af sommerhuse og ferieboliger. Du giver derfor ifm. din tilmelding samtykke til at vi må sende tilbud på ledige sommerhuse i de populære helligedage og last minute tilbud både fra private udlejere på ferieboligsiden og udvalgte bureauer vi samarbejder med.

Kan jeg også selv søge sommerhuse i Danmark?

ja, og det er lettere end du tror. Brug vores søgemaskine herunderog du får et bredt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Hvis du leder efter en feriebolig i udlandet er det også muligt. Privat Sommerhusudlejning har bl.a. ferieboliger i Spanien, Frankrig, Italien & Sverige. Skal din søgning indeholde flere kriterier kommer du hurtigt igang på vores generelle søgeside.